BMW X4 M

Новото BMW X4 M съчетава в себе си гени от моторните спортове и динамика на управлението на най-високо ниво. 

Съвършенството вече не е концепция, а реалност.

Разгледайте нашето специално предложение за BMW X4 M и попълнете формата за контакт, а ние ще се свържем с Вас с оферта съобразена изцяло според вашите нужди. Също така може да отправите Вашето запитване на тел: 052/ 739 860 или имейл: contact@bmw-mcarvarna.bg.

Сега BMW Х4 М за 1969 лв. на месец с ДДС.

Офертата е калкулирана с финансов лизинг BMW Select за BMW Х4 M на цена 180 000 лв. с ДДС за период от 60 месеца с 20% първоначална вноска, 20% остатъчна стойност и 2,9% плаваща лихва. Оборудването включва M Competition Paket, цвят Toronto Red metallic, M Sport седалки, Асистент за шофиране, Адаптивни LED-фарове, 21" M Алуминиеви джанти V-Spoke style 765 M Bicolour Black, M Sport седалки и много други към оборудването за модела.

BMW Financial Services се предлага в България от Уникредит Лизинг ЕАД. Офертите са валидни за бизнес клинети и са валидни към датата на публикация. Моделите на снимките са илюстративни.

Възможност да изкупим вашия настоящ автомобил

Моля, попълнете контактната форма тук за да заявите обратно изкупуване на Вашия настоящ автомобил.

Важна информация във връзка с COVID-19

Предвид ситуацията с пандемичното разпространение на Коронавирус (COVID-19), разбираме грижата относно Вашето здраве и това на Вашите близки. Бихме искали да Ви уверим, че нашето дилърство продължава своята дейност с изключително внимание относно безопасността на нашите служители и клиенти. Изготвили сме набор от решения, съобразени с последните наредби от Министерство на здравеопазването на Република България, включително пълна дезинфекция на дилърството и автомобилите, възможност за плащане по банков път и бърза и лесна комуникация по телефон. За повече информация, моля посетете нашата страница.

Попълнете формата за контакт и ние ще се свържем с Вас.

Обадете се сега