ЛИМИТИРАНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА BMW i3.

Сега BMW i3 за 669 лв. с ДДС и подарък зарядна станция.

Бъдещето никога не е било по-близо. Качете се в BMW i3 и се уверете сами в това. Този автомобил е оборудван с всички иновативни технологии, които се справят уверено с ежедневието. Свързва ви със заобикалящия свят, информира ви и ви отвежда до вашите цели. Винаги готово за нови посоки.

За електризираща радост от шофирането.

Условия на офертата

Офертата е калкулирана с финансов лизинг за фабрично нов автомобил BMW i3 на цена от 91 000 лв. с ДДС за период от 60 месеца с 30% първоначална вноска, 30% остатъчна стойност и 2,9% плаваща лихва. Оборудването включва пакет Edition Advanced, 19" BMW i алуминиеви джанти, пакет асистент за паркиране, асистент за шофиране Plus, адаптивни LED-фарове и много други опции към стандартното оборудване за модела.

BMW Financial Services се предлага в България от Уникредит Лизинг ЕАД. Офертите са валидни за бизнес клинети и са валидни към датата на публикация. Моделите на снимките са илюстративни.

Подарък зарядна станция BMW Wallbox Plus

Зареждането на вашия акумулатор трябва да е максимално лесно. Затова ние ви предлагаме подарък зарядна станция BMW Wallbox Plus 22 kWh. За да заредите акумулатора на 80% са ви необходими само 45 мин. 

Подарък сервизно обслужване до 5 години или 100 000 км

С BMW Service Inclusive няма да ви се налага да губите време в притеснения относно разходите за поддръжка, прегледи и части, подлежащи на естествено износване. 

Възможност да изкупим вашия настоящ автомобил

Моля, попълнете контактната форма тук за да заявите обратно изкупуване на Вашия настоящ автомобил.

Важна информация във връзка с COVID-19.

Предвид ситуацията с пандемичното разпространение на Коронавирус (COVID-19), разбираме грижата относно Вашето здраве и това на Вашите близки.  Бихме искали да Ви уверим, че нашето дилърство продължават своята дейност с изключително внимание относно безопасността на нашите служители и клиенти. Изготвили сме набор от решения, съобразени с последните наредби от Министерство на здравеопазването на Република България, включително пълна дезинфекция на дилъртвото и автомобилите, възможност за плащане по банков път и бърза и лесна комуникация по телефон. За повече информация, моля посетете нашата страница.

Свържете се с нас:

Обадете се сега