НОВОТО BMW СЕРИЯ 7.

За 1759 лв. без ДДС и подарък оборудване на стойност от 28 000 лв.

Новото BMW Серия 7 ви очаква с най-изгодните условия за година.

Само сега можете да се възползвате от оферта, отговаряща изцяло на личните ви нужди и предпочитания. Предложението ни включва:

  • Месечна вноска: 1 759 лв. без ДДС:
  • Подарък пакет оборудване First Class Edition на стойност 28 000 лв.
  • Първоначална вноска: 20%
  • Срок: 60 месеца
  • Фабрична гаранция
  • 24/7 помощ на пътя в България и чужбина


Изпратете запитване, като попълните формата за контакт или се свържете с нас на телефон 052/ 739 860, за да научите повече.Условия на офертата

Офертата е калкулирана с оперативен лизинг за BMW 740d xDrive Седан на цена от 219 800 лв. без ДДС за период от 60 месеца с 20% първоначална вноска. Оборудването включва 20" алуминиеви джанти, кожена тапицерия, контрол на дистанцията при паркиране, BMW Laserlight пакет, отопление за предните седалки и много други опции към стандартното оборудване за модела.

BMW Financial Services се предлага в България от Уникредит Лизинг ЕАД. Офертите са валидни за бизнес клинети и са валидни към датата на публикация. Моделите на снимките са илюстративни.

Важна информация във връзка с COVID-19.

Предвид ситуацията с пандемичното разпространение на Коронавирус (COVID-19), разбираме грижата относно Вашето здраве и това на Вашите близки.

Бихме искали да Ви уверим, че нашето дилърство продължават своята дейност с изключително внимание относно безопасността на нашите служители и клиенти.

Изготвили сме набор от решения, съобразени с последните наредби от Министерство на здравеопазването на Република България, включително пълна дезинфекция на дилъртвото и автомобилите, възможност за плащане по банков път и бърза и лесна комуникация по телефон. За повече информация, моля посетете нашата страница.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС.