BMW 8

Когато динамиката отговаря на ексклузивността, резултатът е уникалeн: Новото BMW Серия 8 Гран Купе е впечатляващ спортен автомобил с четири врати и изключително усещане за простор.

Сега имате възможността да се възползвате от нашето специално лимитирано предложение с атрактивна месечна вноска.

Изпратете запитване като попълните формата за контакт по-долу и ние ще се свържем с Вас. 

BMW Серия 8 Гран Купе за 2499 лв. на месец с ДДС.

Офертата е калкулирана с финансов лизинг BMW Select за демонстрационен автомобил BMW M850i xDrive Гран Купе на цена 228 000 лв. с ДДС за период от 60 месеца с 20% първоначална вноска, 20% остатъчна стойност и 2,9% плаваща лихва. Оборудването включва кожен салон BMW Individual Merino Night, Асистент за шофиране Professional, Асистент за паркиране Plus, 20" M Алуминиеви джанти Y-spoke, BMW Лазерни Светлини и много други към оборудването за модела.

BMW Financial Services се предлага в България от Уникредит Лизинг ЕАД. Офертите са валидни за бизнес клинети и са валидни към датата на публикация. Моделите на снимките са илюстративни.

Включено сервизно обслужване до 5 години или 100 000 км

С BMW Service Inclusive няма да ви се налага да губите време в притеснения относно разходите за поддръжка, прегледи и части, подлежащи на естествено износване. Пакетът включва дейностите по сервизното обслужване и необходимите части и консумативи BMW за смяна на моторното масло, запалителни свещи, спирачна течност, въздушен, поленов и горивен филтър за период от 5 години или до 100 000 км.

Възможност да изкупим вашия настоящ автомобил

Моля, попълнете контактната форма тук за да заявите обратно изкупуване на Вашия настоящ автомобил.

Важна информация във връзка с COVID-19

Предвид ситуацията с пандемичното разпространение на Коронавирус (COVID-19), разбираме грижата относно Вашето здраве и това на Вашите близки.  Бихме искали да Ви уверим, че нашето дилърство продължава своята дейност с изключително внимание относно безопасността на нашите служители и клиенти. Изготвили сме набор от решения, съобразени с последните наредби от Министерство на здравеопазването на Република България, включително пълна дезинфекция на дилъртвото и автомобилите, възможност за плащане по банков път и бърза и лесна комуникация по телефон. За повече информация, моля посетете нашата страница.

Попълнете формата за контакт и ние ще се свържем с Вас.

Обадете се сега