BMW Услуги

За прецизна радост от шофирането.

BMW е олицетворение на радостта от шофирането. Подобна репутация също така изисква обслужване на най-високо ниво. BMW и име на дилър отговарят на този стандарт и ви предлагат наистина забележително обслужване по отношение на всички сервизни и финансови услуги.

 • Сервизно обслужване

  Когато купувате BMW, вие не само избирате динамично управление и удоволствие от шофирането, но също така и перфектно обслужване и всеобхватна грижа. Независимо дали става дума за поддръжка, проверка или ремонти – можете да разчитате на отличните познания на нашите специалисти.

  Избрани услуги:

  • Проверка и поддръжка

  • Механични и електрически ремонти

  • Авторепаратура и бояджийски услуги

  • Грижа и козметични ремонти

  • Актуализиране и подобрения

  Свържете се с нас
 • Части и аксесоари

  Прецизност и функционалност до най-малкия детайл: оригиналните части на BMW са обект на същите стандарти на качество като автомобилите BMW – от планиране на изработката до осигуряване на качеството. Прецизността и високото качество на изработка на всяка оригинална част на BMW гарантира, че всички компоненти във вашето BMW работят перфектно заедно – за оптимална динамика, максимална безопасност и дълготрайност.

  А понякога не само вашето BMW се нуждае от малко освежаване. С BMW Лайфстайл можете да откриете правилните аксесоари за вас – от слънчеви очила до чанти, якета и други.

   

  Изтегляне на каталог Лайфстайл Преглед на оферти Проверка на наличност
 • Финансови услуги

  Повече от десетилетие BMW Финансови услуги е посветено да предоставя на клиентите на BMW типа продукти и професионални, ефективни услуги, които са необходими, за да бъде направен преходът от автосалона до магистралата едновременно приятен и запомнящ се. Независимо дали се интересувате от нов или употребяван автомобил BMW, ние сме на разположение, за да ви предложим гама от удобни програми за лизинг.

  Научете повече
 • ПРОГРАМА ЗА КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ НА BMW

  М Кар Варна предлага програма за корпоративни клиенти на BMW с подход съобразен с интензивния Ви професионален живот.

  Знаем, че често времето е най – скъпоценния ресурс. Затова ще съобразим часа и мястото за пробно шофиране с Вашите ангажименти.

  Предлагаме Ви среща с наш представител в удобно за Вас време и място.

  Ще се радваме да се запознаем лично!

   

  Свържете се с нас