Актуални оферти

Разгледайте специалните ни оферти за гамата от вълнуващи автомобили BMW.

Нашите актуални оферти ви улесняват да откриете автомобила BMW, който подхожда на вашия начин на живот, в съчетание с финансов план, персонализиран за вашите нужди и изисквания. С нашите специални предложения е дори още по-лесно да откриете вашето ново BMW.

 • BMW СЕРИЯ 3 OT 616 лв с ДДС на месец

  Радостта има много лица.

  Най – вълнуващата е отразена в BMW Серия 3 и в невероятно спортния дизайн. Притежава умна функционалност, която не само улеснява живота, но създава възможност за неограничено удоволствие.

  Където и да отидете – дестинацията е радост.

  BMW Серия 3 е предназначен да превърне всяко шофиране в специално събитие.

  Обещания. Направени реални.

  Прочети още
 • BMW X1 от 699 лв без ДДС на месец

  Жажда за приключения.

  Неговата същност: спонтанност. Цел: неизвестното.

  Задвижван от чиста решителност BMW X1 отговаря на всяко предизвикателство. Независимо от това коя посока се окаже точната, най – важен е стремежът към откриване и изследване. Разберете до къде можете да стигнете с перфектната синергия на динамика в BMW X1.

  Прочети още
 • BMW СЕРИЯ 2 ACTIVE TOURER от 479 лв. с ДДС на месец и 0% лихва

  BMW Серия 2  съчетава функционалност и простор с класическите характеристики на BMW: удоволствие от шофирането и динамика. Във всеки един момент и всяка перспектива създава впечатление предлагащо достатъчно пространство придружено с максимална гъвкавост. Това е първото превозно средство от този клас, оборудвано с интелигентно задвижване на четирите колела xDrive, което осигурява още повече удоволствие от шофирането и подобрява безопасността.

  BMW Серия 2 Active Tourer повишава пулса ви, когато пожелаете.

   

  Прочети още
 • BMW СЕРИЯ 1 ОТ 429 ЛВ С ДДС НА МЕСЕЦ И 0% ЛИХВА

  Бягство всеки ден с BMW Серия 1.
  Атлетичен дизайн, вълнуваща динамика, невероятна ефективност. С BMW ConnectedDrive можете да се споделите всеки момент с приятелите и семейството, когато и където пожелаете.

  Характер плюс спонтанност е равно на чист адреналин!

   

  Прочети още
 • BMW X4 С ПОДАРЪК ДОПЪЛНИТЕЛНО ОБОРУДВАНЕ НА СТОЙНОСТ ОТ 20 000 ЛВ.

  Благодарение на ненадминатата комбинация от типичната за Х мощност и стабилност, с BMW X4 оборудвано с интелигентната система за задвижване на четирите колела xDrive можете да направите всеки път вашия път.

  А сега може да се възползвате от подарък допълнително оборудване на стойност 20 000 лв. Офертата включва още удължена гаранция и сервизно обслужване.

  Прочети още