Актуални оферти

Разгледайте специалните ни оферти за гамата от вълнуващи автомобили BMW.

Нашите актуални оферти ви улесняват да откриете автомобила BMW, който подхожда на вашия начин на живот, в съчетание с финансов план, персонализиран за вашите нужди и изисквания. С нашите специални предложения е дори още по-лесно да откриете вашето ново BMW.

 • BMW X6 С ПОДАРЪК ДОПЪЛНИТЕЛНО ОБОРУДВАНЕ
  ДО 45 000 ЛВ. С ДДС*.

  Мощно и атлетично. С присъствието на Х модел, но в същото време елегантно като купе. BMW X6 надхвърля всички граници. Мощните BMW TwinPower двигатели на BMW EfficientDynamics съчетават динамиката и ефективността, а мощността се пренася до пътя от BMW xDrive. Ексклузивно оборудване като M Sport Package, както и изисканите материали оформят автомобил с изключително излъчване – който в същото време е изненадващо функционален.

  Вижте офертата
 • BMW X7 за 1214 лв. на месец с ДДС*

  Новото BMW X7 е елегантното сливане на присъствието и личността. Въпреки величествения си външен вид, той създава впечатление за лекота и ловкост, благодарение на дизайна и атлетичния си стил. В същото време, значителният простор на интериора предлага пионерска игра на ексклузивност, функционалност и свобода – несравним комфорт до третия ред седалки. Чара и елегантния му характер са неговата същност…

  Вижте офертата
 • Сега BMW X2 за 593 лв. на месец с ДДС* и бонус 5 години гаранция.

  Изключително уникален и впечатляващ. Първото BMW X2 разкрива спортните си амбиции съвсем ясно от пръв поглед. Неговият смел атлетизъм осигурява динамично и гъвкаво представяне, което е ненадминато в този клас. В съчетание с качествен интериор, динамични контури и иновативни технологии, той е смелият и екстровертен бунтовник в серията BMW X. Готов ли си за един сензационен дебют в градската джунгла?

  Вижте офертата
 • Сега BMW X3 за 707 лв. на месец с ДДС*
  и бонус 5 години гаранция.

  Новото BMW X3 е синоним на неограничен потенциал и израз на свобода, съчетани със спиращ дъха дизайн. Още от пръв поглед, поразителен за атлетичния външен вид, който обещава шофиране, изпълнено с емоции. Благодарение на частично автоматичното управление и интелигентното задвижване на всички колела на BMW xDrive, комфортът достига отлични нива във всяка ситуация.

   

  Вижте офертата
 • Сега BMW Серия 5 за 802 лв. на месец с ДДС*
  и 5 години гаранция.

  BMW Серия 5 е синоним на модерна бизнес лимузина. Благодарение на динамиката и елегантността си отговаря на всички очаквания на автомобил от своя клас. Максимално удоволствие от шофирането в унисон с най – модерни технологии.

  Вижте офертата
Следваща страница