Актуални оферти

Разгледайте специалните ни оферти за гамата от вълнуващи автомобили BMW.

Нашите актуални оферти ви улесняват да откриете автомобила BMW, който подхожда на вашия начин на живот, в съчетание с финансов план, персонализиран за вашите нужди и изисквания. С нашите специални предложения е дори още по-лесно да откриете вашето ново BMW.

 • ЛОВЕЦ НА ПРИКЛЮЧЕНИЯ. НОВОТО BMW X2

  За 658 лв. на месец без ДДС*

  Изключително уникален и впечатляващ. Първото BMW X2 разкрива спортните си амбиции съвсем ясно от пръв поглед. Неговият смел атлетизъм осигурява динамично и гъвкаво представяне, което е ненадминато в този клас. В съчетание с качествен интериор, динамични контури и иновативни технологии, той е смелият и екстровертен бунтовник в серията BMW X. Готов ли си за един сензационен дебют в градската джунгла?

   

  Прочети още
 • СЕГА НОВОТО BMW X3 ЗА 957 ЛВ. НА МЕСЕЦ С ДДС* И ПОДАРЪК УНИВЕРСАЛНА КУТИЯ ЗА БАГАЖ

  Новото BMW X3 е синоним на неограничен потенциал и израз на свобода, съчетани със спиращ дъха дизайн. Още от пръв поглед, поразителен за атлетичния външен вид, който обещава шофиране, изпълнено с емоции. Благодарение на частично автоматичното управление и интелигентното задвижване на всички колела на BMW xDrive, комфортът достига отлични нива във всяка ситуация.

  Прочети още
 • ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНО ПРИСЪСТВИЕ.
  Новото BMW Серия 6 Гран Туризмо.

  Сега на стартова цена от 124 100 лв. с ДДС

  BMW Серия 6 Гран Туризмо впечатлява със своя алтернативен стил, щедри размери и луксозен интериор. Превъзходните характеристики на шофиране гарантират спортна динамика и максимален комфорт при дълги пътувания.

   

   

   

  Прочети още
 • BMW СЕРИЯ 3 OT 616 лв с ДДС на месец

  Радостта има много лица.

  Най – вълнуващата е отразена в BMW Серия 3 и в невероятно спортния дизайн. Притежава умна функционалност, която не само улеснява живота, но създава възможност за неограничено удоволствие.

  Където и да отидете – дестинацията е радост.

  BMW Серия 3 е предназначен да превърне всяко шофиране в специално събитие.

  Обещания. Направени реални.

  Прочети още
 • BMW X1 за 559 лв на месец с ДДС* и подарък зимни колела

  Жажда за приключения.

  Неговата същност: спонтанност. Цел: неизвестното.

  Задвижван от чиста решителност BMW X1 отговаря на всяко предизвикателство. Независимо от това коя посока се окаже точната, най – важен е стремежът към откриване и изследване. Разберете до къде можете да стигнете с перфектната синергия на динамика в BMW X1.

  Прочети още
Следваща страница