Актуални оферти

Разгледайте специалните ни оферти за гамата от вълнуващи автомобили BMW.

Нашите актуални оферти ви улесняват да откриете автомобила BMW, който подхожда на вашия начин на живот, в съчетание с финансов план, персонализиран за вашите нужди и изисквания. С нашите специални предложения е дори още по-лесно да откриете вашето ново BMW.

 • BMW СЕРИЯ 2 ГРАН ТУРЪР СЕГА ЗА 462 ЛВ. С ДДС* НА МЕСЕЦ И ПОДАРЪК СТОЙКА ЗА ВЕЛОСИПЕД

  Извлечете максимума от градския живот с BMW Серия 2 Гран Турър. Предлага много и може да натовари още повече. Справя се с напрегнатите ситуации с лекота и спокойствие – младо, самоуверено и наслаждаващо се на живота. За радост от шофирането, която достига до границите на града и се простира и зад тях.

  Истински космополит: BMW Серия 2 Гран Турър – динамично и самоуверено, многостранно и модерно. Пътищата се превръщат в булеварди, по които преминава със спортно спокойствие. Този ефект се създава от харизматичната предна част на автомобила, която със спокоен авторитет предизвиква дискусии още при пръв поглед.

  Прочети още
 • BMW X6 СЕГА ЗА 903 ЛВ. НА МЕСЕЦ С ДДС* И БОНУС ЕКСКЛУЗИВНО ОБОРУДВАНЕ

  Мощно и атлетично. С присъствието на Х модел, но в същото време елегантно като купе. BMW X6 надхвърля всички граници. Мощните BMW TwinPower двигатели на BMW EfficientDynamics съчетават динамиката и ефективността, а мощността се пренася до пътя от BMW xDrive. Ексклузивно оборудване като M Sport Package, както и изисканите материали оформят автомобил с изключително излъчване – който в същото време е изненадващо функционален.

  Прочети още
 • BMW Серия 2 Актив Турър от 476 лв. на месец с ДДС* и подарък стойка за велосипед

  BMW Серия 2 Актив Турър се вписва безкомпромисно в ритъма на града. С радост, със стил и с характер. Лесно и ентусиазирано се изправя пред градските предизвикателства, които не са проблем за него. Дали е необходима динамика и намевриране в тесни улици, или гъвкавост и ефективност то се адаптира към строгия график на деня и е идеалната кола за всички активни хора.

  Прочети още
 • BMW СЕРИЯ 3 ОТ 598 ЛВ. НА МЕСЕЦ С ДДС*

  Радостта има много лица. Най – вълнуващата е отразена в BMW Серия 3 и в невероятно спортния дизайн. Притежава умна функционалност, която не само улеснява живота, но създава възможност за неограничено удоволствие. Където и да отидете – дестинацията е радост. BMW Серия 3 е предназначен да превърне всяко шофиране в специално събитие.

  Обещания. Направени реални.

  Прочети още
 • БЪДИ ТОЗИ, КОЙТО ПРЕДИЗВИКВА.
  ПЪРВОТО BMW X2

  За 658 лв. на месец без ДДС*

  Изключително уникален и впечатляващ. Първото BMW X2 разкрива спортните си амбиции съвсем ясно от пръв поглед. Неговият смел атлетизъм осигурява динамично и гъвкаво представяне, което е ненадминато в този клас. В съчетание с качествен интериор, динамични контури и иновативни технологии, той е смелият и екстровертен бунтовник в серията BMW X. Готов ли си за един сензационен дебют в градската джунгла?

   

  Прочети още
Следваща страница