Актуални оферти

Разгледайте специалните ни оферти за гамата от вълнуващи автомобили BMW.

Нашите актуални оферти ви улесняват да откриете автомобила BMW, който подхожда на вашия начин на живот, в съчетание с финансов план, персонализиран за вашите нужди и изисквания. С нашите специални предложения е дори още по-лесно да откриете вашето ново BMW.

 • Новото BMW X4 сега за 909 лв. с ДДС на месец и подарък велосипед.

  Прогресивният външен дизайн на новото BMW X4 символизира мощ, пъргавина, увереност и жажда за приключения. А благодарение на значително повишената динамика на управлението, още по-луксозната атмосфера в интериора и модерните асистиращи системи и технологии, между вас и вашата цел има само едно нещо: чистата радост от шофирането.

  Прочети още
 • BMW X6 СЕГА ЗА 903 ЛВ. НА МЕСЕЦ С ДДС* И БОНУС ЕКСКЛУЗИВНО ОБОРУДВАНЕ

  Мощно и атлетично. С присъствието на Х модел, но в същото време елегантно като купе. BMW X6 надхвърля всички граници. Мощните BMW TwinPower двигатели на BMW EfficientDynamics съчетават динамиката и ефективността, а мощността се пренася до пътя от BMW xDrive. Ексклузивно оборудване като M Sport Package, както и изисканите материали оформят автомобил с изключително излъчване – който в същото време е изненадващо функционален.

  Прочети още
 • BMW СЕРИЯ 3 ОТ 598 ЛВ. НА МЕСЕЦ С ДДС*

  Радостта има много лица. Най – вълнуващата е отразена в BMW Серия 3 и в невероятно спортния дизайн. Притежава умна функционалност, която не само улеснява живота, но създава възможност за неограничено удоволствие. Където и да отидете – дестинацията е радост. BMW Серия 3 е предназначен да превърне всяко шофиране в специално събитие.

  Обещания. Направени реални.

  Прочети още
 • БЪДИ ТОЗИ, КОЙТО ПРЕДИЗВИКВА.
  ПЪРВОТО BMW X2. Сега за 706 лв. с ДДС на месец.

  Изключително уникален и впечатляващ. Първото BMW X2 разкрива спортните си амбиции съвсем ясно от пръв поглед. Неговият смел атлетизъм осигурява динамично и гъвкаво представяне, което е ненадминато в този клас. В съчетание с качествен интериор, динамични контури и иновативни технологии, той е смелият и екстровертен бунтовник в серията BMW X. Готов ли си за един сензационен дебют в градската джунгла?

   

  Прочети още
 • СЕГА НОВОТО BMW X3 ЗА 957 ЛВ. НА МЕСЕЦ С ДДС* И ПОДАРЪК УНИВЕРСАЛНА КУТИЯ ЗА БАГАЖ

  Новото BMW X3 е синоним на неограничен потенциал и израз на свобода, съчетани със спиращ дъха дизайн. Още от пръв поглед, поразителен за атлетичния външен вид, който обещава шофиране, изпълнено с емоции. Благодарение на частично автоматичното управление и интелигентното задвижване на всички колела на BMW xDrive, комфортът достига отлични нива във всяка ситуация.

  Прочети още
Следваща страница